» weblog

de onbekende man
0 reacties - 13-01/2002

Het lange witte haar van die ene. En dat sluiklange grijszwarte haar van die ander. Dat afzichtelijke zwarte neusje, nat. Dat neusje dat onder in mijn broekspijp door wil dringen. Een nat neusje dus. Tegen mijn kuiten!

Die haren, die neusjes, die ogen en die oortjes van uw schoothondjes, dat alles samen tot een bloederig papje te schoppen, oh dame, dat lijkt me heerlijk.

Uw ogen zullen prachtig zijn in hun wijd open gesperde angst. En terwijl ik met bloederige handen uw huisdiertjes in een plastic zak prop, zal ik u aankijken met mijn vriendelijkste blik en geruststellend ter afscheid zeggen dat het niets persoonlijks is, maar dat ik nu eenmaal niet van keeshondjes hou. Ik zal bij de eerstvolgende halte uitstappen, zonder om te kijken, en u zult mijn sterke rug zien verdwijnen in het trapgat, de rug van de onbekende man die uw hondjes opvrat.


reacties op posting
ook reageren?

Gebruik onderstaand formulier om te reageren. Alle velden zijn verplicht.

controle en verzending

Vul het gezochte woord in ter verificatie van uw mens-zijn. Aap en lelijk ding. Wat draagt die aap? Een gouden ...

recent geluisterd


Warning: simplexml_load_file(http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml" in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3


» link » reacties · »