» weblog

een buiging voor dominee gremdaat
3 reacties - 07-05/2008

Men smijt immers met de term belediging alsof het een stoeptegel is. Wat me dan weer op de vraag brengt waar de heer Kippenfeest toch gebleven is.


reacties op postingActiereactie

Speaking of which, de onbekende man nog gezien?

stoethaspel

Gisternacht liep ik langs het strand, het moment dat er normaal geen toeristen zijn, en ik ontdekte op zeker moment een bloedspoor. Toen ik dat volgde zag ik een laveloos persoon uitgeteld onder zo een strandstoel liggen. Toen ik beter keek bleek het de onbekende man te zijn, waarde A.

Hij had zich op één van zijn duiktochten laten verrassen door een kwal, zat onder de bulten en voelde zich verrot, op zijn zachtst gezegd.

Ik vroeg hem wanneer we weer eens een schrijven mochten verwachten maar alles dat de onbekende man kon uitstoten was dat we maar naar mikz.net moesten surfen want dat daar het geluk te vinden was. De ware vorm van het geluk voegde hij er zachtjes aan toe.

Ik geloof niet dat het erg goed gaat met hem.

Actiereactie

De ware vorm van het geluk... of we daar al aan toe zijn.

Ik geloof het ook niet mijn waarde.


ook reageren?

Gebruik onderstaand formulier om te reageren. Alle velden zijn verplicht.

controle en verzending

Vul het gezochte woord in ter verificatie van uw mens-zijn. Aap en lelijk ding. Wat draagt die aap? Een gouden ...

recent geluisterd


Warning: simplexml_load_file(http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml" in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3


» link » reacties « · »