» weblog

kippenfeest, terug van weggeweest
4 reacties - 05-06/2009

Veel leuker dan die stomme verkiezingen is het dat klootzakje Kippfest (Aha, dat lees je dus in die blauwe balk boven!) weer eens van zich heeft laten horen, zij het fluisterend via de site van Marhime.

U kunt thans bestellen:

Kippfest Volume 1

Dramatisch slecht geschreven met beroerde verhaalsopbouw

Kippfest Volume 2

Ja, als het summum van literatuur kan worden samengevat als een veld vol delicate fijngekleurde bloemen, dan is dit zo\'n varende visfabriek die een hele zee leeg kan dreggen waardoor er dolfijnen vast komen te zitten in de netten zodat ze doodgaan.

Kippfest Volume 3 (stripboek)

Een aanrader voor stripliefhebbers die dood willen maar nog niet depressief genoeg zijn!

Kippfest


reacties op postingKippfest

Ja u was ook een tijd weg, is het niet! Bescheidenheid siert me te zeggen dat het nog lang niet zo leuk is als die stomme verkiezingen, doch. Dat anarchistische humor het zo ver en zo hoog zou schoppen had ik nooit niet durven dromen! Tegenpartij all over, Jacobse en van Es herrezen, HEERLIJK!

stoethaspel

Ach Kip,

Over smaak valt te twisten natuurlijk maar ik kon meer lachen om jouw Youtube en deze drie werken dan de verkiezingen.

Of zou het werkelijk een humoristisch oogmerk hebben, die politiek?

Kippfest

Kom kom! Het zijn volwassen mensen met een naar ik uiteraard alleen maar kan aannemen, gedegen opleiding! Ze spreken in volzinnen en praten van beschaafdheid. Waarmee ik wil zeggen dat als zij niet bewust en willend in een farce participeren dan HAHAHAHA!! Dat is of de engste mop allertijden of de grappigste horror!

Maar ach, het ergste wat kan gebeuren is een derde wereldoorlog en dan kennen we over 60 jaar weer dikke humor erover maken, zaaien, oogsten, vertrappeld worden in de vaart der volkeren, u kent het wel.

stoethaspel

Daarom wordt u natuurlijk gemist: Vol vertrouwen de WOIII tegemoet zien, want dan valt er weer wat te lachen. Zou er bijna Fok! van worden _O_


ook reageren?

Gebruik onderstaand formulier om te reageren. Alle velden zijn verplicht.

controle en verzending

Vul het gezochte woord in ter verificatie van uw mens-zijn. Aap en lelijk ding. Wat draagt die aap? Een gouden ...

recent geluisterd


Warning: simplexml_load_file(http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml" in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3


» link » reacties « · »