» weblog

vuile was
0 reacties - 09-06/2009

Ik probeer me voor te stellen wat de manager tijdens de siësta tegen zijn vrouw moet hebben gezegd. Of misschien heeft hij het wel verzwegen en dacht hij, dat ziet ze later wel op het televisiekanaal van de IB3.

Ik was niet de enige die met open mond stond te kijken en lezen. Anderen namen net als ik fotoos. Toeristen liepen lachend voorbij, kennelijk in de veronderstelling dat wat op de spandoeken staat hen niet aangaat en misschien is dat ook wel zo.

Maar toch: Een hotel hebben of beheren, en dan zomaar pontificaal de vuile was buitenhangen. Je moet maar durven, ook al staat het water je dan aan de lippen.

hotelsur1.jpg

hotelsur2.jpg


reacties op posting
ook reageren?

Gebruik onderstaand formulier om te reageren. Alle velden zijn verplicht.

controle en verzending

Vul het gezochte woord in ter verificatie van uw mens-zijn. Aap en lelijk ding. Wat draagt die aap? Een gouden ...

recent geluisterd


Warning: simplexml_load_file(http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml" in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3


» link » reacties « · »