» weblog

mijn sexisme
0 reacties - 16-01/2002

Een excuusbrief. Dat lijkt me wel aardig.

Voor alles wat ik nog zal verzinnen. Voor alle narigheid waarmee ik u vermoei. Maar vooral ook vast een excuus voor de onaardige dingen die ik reeds in de discussie bij Raoul gezegd heb. Excuses ook dat mijn mondhoeken zo nu en dan naar boven krulden, dat ik er samen met Raoul plezier aan beleefd heb. En dat terwijl ik het onverhoeds over vrouwen had, wezens die je natuurlijk niet zonder meer mag bespreken zonder superlatieven toe te voegen als: zelfstandig, sterk, ondernemensgezind enzovoort. Vrouwen zijn er om bejubeld te worden, om een steuntje in de rug te krijgen middels een eigen webring want vrouwen zijn er voor vrouwen nietwaar?

Zoiets serieus staat toch geen walgelijk elitair gebrabbel toe, of wel?

Heb ik het over gleufdieren gehad, over glibbermeisjes? Ik zal mijzelf kastijden, vandaag nog zal ik zo een zweepje kopen met van die spijkers en mijzelf tracteren op een leermoment.

Gisteren al, voor ik ging slapen heb ik in een poging mijzelf te straffen mijn sexistisch mannelijk lid herhaaldelijk tussen de deur en het kozijn van mijn toilet gepropt en daarna zo hard mogelijk tegen de deur geduwd. Dat leverde wat pijn op, waarvoor inmiddels ook de gepaste excuusbrief richting bovenbuurman geschreven is. Wat nu nog rest is een grote inkeping op dat mannelijk onderdeel, dat sindsdien een stukje minder mannelijk aanvoelt.

Maar dat is goed, dat is straf. Ik zal er binnenkort het woord \'vrouw\' op laten tatoeëren.

Dit procedé zal ik herhalen tot er zoveel mannelijkheid aan mij ontnomen is, dat in ieder geval op voorhand de ontkenning kan worden gedaan dat het hier een traditionele strijd betreft tussen de man en de vrouw. Dit procedé zal iedere avond herhaald worden tot iedere lifelogger op de hoogte is van de feiten, dat een discussie leuk moet zijn voor degenen die de discussie voeren maar nooit en tenimmer aanleiding mag zijn tot gekwetste zieltjes of sippe gezichten. Het aantal keren dat er dus vrouw op mijn mannelijk lid getatoeëerd zal staan mag dan indicatief genoemd worden voor de mate van mijn sexisme. Excuseert u mij.


reacties op posting
ook reageren?

Gebruik onderstaand formulier om te reageren. Alle velden zijn verplicht.

controle en verzending

Vul het gezochte woord in ter verificatie van uw mens-zijn. Aap en lelijk ding. Wat draagt die aap? Een gouden ...

recent geluisterd


Warning: simplexml_load_file(http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml" in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3


» link » reacties « · »