» weblog

Winnifred Clifton
2 reacties - 21-08/2011

Het duurde een volle minuut, voor het tot Clifton doordrong dat de verpleegster die hij zojuist om toestemming gevraagd had de zaal te betreden waarop zijn vrouw werd verzorgd, nee antwoorde.

Nee? Ze is mijn vrouw!

Mijnheer Clifton, er zijn bezoekuren waaraan iedere patiënt en bezoeker gehouden wordt, dus ook u en uw vrouw. De regels gelden voor iedereen.

Wie bent u eigenlijk?

Mijn naam is Frayton, sprak de zuster, en toonde haar naamkaartje, dat onder een witte overjas verborgen was geweest.

Mevrouw Frayton, ik heb vast gestaan in de file, onderweg naar mijn vrouw. Ik moet mijn vrouw zien! Het enige dat ik weet is dat ze betrokken was bij een ongeluk en hier ergens ligt. Clifton zette in op emotie en keek de verpleegster na deze woorden zwijgend in de ogen.

Ze aarzelde, bracht haar handen omhoog vanuit haar zij en zei toen: Akkoord, maar niet langer dan tien minuten, en als ze al slaapt gaat u meteen weg en dan komt u maar terug wanneer het bezoekuur is.

Mevrouw Frayton, u heeft een goed hart, sprak Clifton, knikte en liep toe op de gang die naar de zalen leidde. De zuster vroeg nog of hij een zaalnummer nodig had, maar hij reageerde niet en verdween om de hoek.

Als de verpleegster alerter zou zijn geweest en ze had Clifton gevolgd, dan had ze kunnen zien dat hij dat zaalnummer niet nodig had en met vaste tred op de juiste deur afliep. Ze zou hem een pistool met geluidsdemper uit zijn zak hebben zien halen, de zaal zien binnentreden om er binnen een minuut weer vandaan te komen en via een nooduitgang aan de andere kant van de gang het ziekenhuis te verlaten.

Maar zuster Frayton was niet alert en bedacht pas na twintig minuten dat het tijd werd eens te gaan kijken. Tweeëntwintig minuten nadat ze werd doodgeschoten, werd Winnifred Clifton gevonden met drie kogels in haar borst en een in haar hoofd.

Mijnheer Clifton was spoorloos.


reacties op postingmike

Heer Clifton is ook zigeuner?

(Dit riekt naar een vervolg!)

Bias

Blijf ik, ondanks de duidelijke overkill, met de vraag of Winnifred, al was het maar om de huidige gezondheidszorg, niet juist geholpen is door mijnheer Clifton..


ook reageren?

Gebruik onderstaand formulier om te reageren. Alle velden zijn verplicht.

controle en verzending

Vul het gezochte woord in ter verificatie van uw mens-zijn. Aap en lelijk ding. Wat draagt die aap? Een gouden ...

recent geluisterd


Warning: simplexml_load_file(http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml" in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3


» link » reacties « · »