» weblog

ontvangen fanmail
0 reacties - 26-02/2002

Mijn waarde, in de wandelgangen werd het woord vernomen als zou uw geest een verderfelijke invloed op alles dat uw log leest doen uitgaan. Ik kan u verzekeren dat dat niet het geval is en wil hierbij dan ook gewag maken van de verkwikkelijkheden mij door u onthuld en aangeleerd.

U gaf mij:

Moed voor de toekomst, u leerde mij afstand te scheppen tussen mij en het normale leven, te onthechten, waardoor het makkelijker wordt alvast afscheid te nemen, een zeer nuttig iets, zo wil ik u verzekeren.

Hulp ook bij het wegjagen van mensen die mij willen vasthouden aan het leven. Ik ben nu door u met een ferm enthousiasme doordrongen van de desillusie die leven heet, waarvoor bijzondere dank, dat spreekt.

Met opgewekt gemoed zak ik nu weg in de diepten van de hel, en mede door uw invloed is er geen enkel obstakel meer om anderen te jennen en te zieken, hen het bloed onder de nagels vandaan te halen, hun tranenvloed als koelvloeistof voor mijn ziel meenemend in mijn graf.

Samengevat: U bent van een louterende invloed.

Met allervriendelijkste groet dan ook.


reacties op posting
ook reageren?

Gebruik onderstaand formulier om te reageren. Alle velden zijn verplicht.

controle en verzending

Vul het gezochte woord in ter verificatie van uw mens-zijn. Aap en lelijk ding. Wat draagt die aap? Een gouden ...

recent geluisterd


Warning: simplexml_load_file(http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml" in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3


» link » reacties « · »