» weblog

(voor)uitzicht
6 reacties - 00-00/0000

I am not fat!

Gisteravond werd stoethaspel gebeld door een vriend, voormalig beroepsduiker, politieman in opleiding en tevens parttime drugsdealer voor intimi. Belangrijk Persoon, kortom. Of ik zin had mijn gitaar in te pakken en te zorgen dat ik klaarstond als hij mij een half uur later zou ophalen, het weer was namelijk te slecht om zelfstandig met mijn tweewieler naar zijn huis, een kilometer of vijftien verderop, te rijden. Nu zat ik op het moment van bellen al meer dan twee uur te rommelen met een stuk javascript. Een uitvlucht om me van die verfoeide taal te kunnen afwenden was meer dan welkom. Alras dus stond ik klaar.

Kritiek was niet van de lucht, later die avond. Waarom ik zo lang niks van me had laten horen, de telefoon niet opnam en meer van dergelijke vragen. De klap op de vuurpijl kwam van gastheers' lief die, naar ik uit haar veel te rappe spaans/catalaans begreep, mij onlangs uitvoerig te woord had gestaan in het gemeentehuis van het dorp waar ik woon. Zij werkt daar, en ik moest daar zijn. Toen iemand me de weg wees naar de deur waar ik zijn moest heb ik haar niet herkend als zijnde het lief van Belangrijk Persoon. Nu was ze dan wel niet boos maar toch in ieder geval teleurgesteld en dat mocht ik mezelf best aanrekenen. Ik zocht naar woorden. 'Pero, pero...' Alle aanwezigen schoten in de lach bij het zien van een beteuterde stoethaspel. Spanjaarden, en Mallorcanen misschien nog wel meer, mogen graag de draak steken met de weinige buitenlanders die zij in hun midden welkom heten. Nomen est omen, heb ik van mijn zusjes geleerd, die wél Latijn hebben genoten.

natural beauty does not need make-up

Enfin. Gedurende de avond liet Belangrijk Persoon de foto's zien die hij eerder geschoten had op één van de duiktochten. Ik was er dan wel bij die dag, maar zonder flessen, zodat ik niet naar beneden ben gegaan. Ook daarover worden nog steeds grappen gemaakt en de foto's dienden dan ook als opwarmertje om mij zover te krijgen toe te stemmen in een duiktocht met de groep. Ik stemde toe. Al was het maar omdat ik bij het zien van de foto's datzelfde bevreemde gevoel had als ik ook wel eens heb bij de foto's van AR of mevrouw Misdruk. Het gevoel dat de natuur aandelen Photoshop moet hebben, zal ik maar zeggen.

netjes een handje geven

net niet fractaal koraal

grazende baracudas

ontdekking van de hemel

bushokje zonder dienstregeling

Voor grote versies (2560x1920) klikt u hier.


reacties op postingmIKe

Wow!

Ik heb nog nooit een foto van AR gezien.

Actiereactie

Dat wil ik ook nog eens doen. De kans dat ik nooit weer boven kom bestaat natuurlijk. Mooi man.

Dat met die vergroting werkt niet echt, maar het kan zijn dat ik daar een grap mis natuurlijk.

(Waarde heer Mike, wilt u nu doen voorkomen dat U mij al die jaren toch niet gelezen heeft of althans geen enkele link heeft weten te volgen. Lig ik daar een beetje sensueel te zijn voor werelds oog en U, U mist dat.)

stoethaspel

@AR

De vergrotingen staan niet op mijn site maar helemaal onderaan gelinkt naar een rapidshare account.

http://rapidshare.de/files/38760451/ElMarMediterraneo.rar.html

@Arme mIKe,

Nog nimmer het 'Gouden Onderstel' van AR mogen aanschouwen? Zelfs niet eens een omhooggetrokken broekspijpje om u een glimp te gunnen? De wereld is wreed en oneerlijk mijn waarde...

Actiereactie

Dat is de link die ik volg, maar helaas van al wat ik in beeld krijg niks moois wat maar enigzins in de richting komt van wat U hier toont, zelfs niet in IE.

stoethaspel

AR,

Uitleg staat nu in uw mailbox...

mIKe

@Actiereactie: Van de vele erotisch getinte foto's 'in het vrije veld' die U sinds jaar en dag plaatst geniet ik ten zeerste, maar U ligt zelf natuurlijk al die tijd aan de verkeerde kant van de lens sensueel te wezen.

@stoet: Nimmer. Geen glimp en geen haartje. Dat U dus niet denkt dat U het zwaar heeft. Ik heb mijn handen vol aan mijn op hol geslagen fantasie.


ook reageren?

Gebruik onderstaand formulier om te reageren. Alle velden zijn verplicht.

controle en verzending

Vul het gezochte woord in ter verificatie van uw mens-zijn. Aap en lelijk ding. Wat draagt die aap? Een gouden ...

recent geluisterd


Warning: simplexml_load_file(http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml" in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3


» link » reacties « · »