» weblog

nooitgedaan
4 reacties - 02-04/2008

Naar het schijnt slaapt de duivel op een oorkussen dat gevuld is met ledigheid...

Zoals u ziet is stoethaspel voorzien van een ander jasje. Dat nieuwe jasje verbergt een nieuwe trui en op diens beurt verbergt deze trui de ingrijpende chirurgische ingrepen die het corpus dat deze kledij draagt heeft ondergaan.

U zou daar niets van moeten merken ware het niet dat de reacties nog niet geïmplementeerd zijn en dat het oude archief nu alleen toegankelijk is via het oude nucleus-driven archief. Tot die tijd zult u uw reacties even moeten delen via het contact formulier, maar dat is dan wel weer heel erg prive.

De operaties zijn nog niet allemaal afgerond. Als u dus zo af en toe wat druppels bloed uit een mouw ziet komen, schrik dan niet."Controlebezoeken aan het ziekenhuis zullen op reguliere basis plaatsvinden. Komende tijd wordt achter de schermen hard gewerkt om meer flitsende functionaliteit geïmplementeerd te krijgen.

't Was een lelijk eendje, dat daar onder het mes is gegaan. Laten we hopen dat er toch in ieder geval een knappe aap uit zal ontstaan.

Ze zeggen dus dat ledigheid des duivels oorkussen is. Hij zal hard slapen, de komende dagen.


reacties op postingstoethaspel

Consider your request done, heer mIKe! Dat wil zeggen, het emailveld is thans een veld voor een webadres geworden. De dag dat ik uitgevonden heb hoe ik middels een regex kan onderzoeken of een invoerveld een email danwel een webadres bevat zal de mogelijkheid van mailadres weer terugkomen. Thans zijn er andere prioriteiten. Dat is ook waarom er bloeddruppels vanuit de mouw komen lopen, zo nu en dan. Ik stelde al zolang uit om de oude stoethaspel site te verwijderen, dat het er nu maar gewoon van komen moest, ongeacht de vraag of alles klaar is of naar behoren werkt. Het werk is verre van gedaan.

En nee, het corpus kan zich enkel verheugen op een soort werknaam. Het staat dan ook enkel in heel kleine lettertjes rechts onderaan de pagina. Kleine letters, want ik herinner me de afschuw ten aanzien van mijn eigen roepnaam, als kind. Onvoltooid als ik was mag dat toch eigenlijk wel als een soort 'werknaam' beschouwd worden...

mIKe

Knap werk, mijn waarde!

Heeft U het corpus al een naam gegeven?

mIKe

Een tip: wellicht zoudt U iets aan het mailadres van de reactievoerder kunnen doen. Nu staat ie plaintext in de broncode, klaar om door robots geoogst te worden. Op deze manier ben ik gedwongen om U bij ieder spammailtje dat ik ontvang te vervloeken, en ik weet niet of dat de bedoeling was.

niemsz

lichaam blijft louter ongemak, maar zonder is er niets. Daarom is er zijnd en niet veeleer niets.


ook reageren?

Gebruik onderstaand formulier om te reageren. Alle velden zijn verplicht.

controle en verzending

Vul het gezochte woord in ter verificatie van uw mens-zijn. Aap en lelijk ding. Wat draagt die aap? Een gouden ...

recent geluisterd


Warning: simplexml_load_file(http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://ws.audioscrobbler.com/1.0/user/stoethaspel/recenttracks.xml" in /srv/anthonie/www/www.stoethaspel.com/include/scrobbler.php on line 3


» link » reacties « · »